Неповнолітній золотонісець забив до смерті почарківця своєї матері

Неповнолітній золотонісець забив до смерті почарківця своєї матері

16-річний житель Золотоніського району побив односельчанина, який розпивав алкогольні напої з його матір’ю. Від отриманих ушкоджень чоловік помер. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 121 Кримінального кодексу України. Про це інформують у секторі комунікації Черкаської області.

До Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в реанімаційному відділенні Золотоніської лікарні помер мешканець одного із сіл району, якого було доставлено каретою «швидкої допомоги», з тілесними ушкодженнями. В ході опитування можливих свідків події, було встановлено, що тілесні ушкодження, під час раптово виниклого конфлікту, наніс неповнолітній син однієї із мешканок села, з якою потерпілий вживав алкогольні напої.

Наразі слідчим відділом Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Молодику обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Поліцією встановлюються всі причини та обставини події. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень що спричинили смерть потерпілого, зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x