Астрологічний прогноз на травень 2019

Астрологічний прогноз на травень 2019

Овен (20 березня – 19 квітня)
На вас очікують масштабні зміни в житті. Але панікувати немає жодної причини. Просто морально підготуйтеся до цього. Місяць буде насичений навчальними заходами, зустрічами і подорожами. Ви будете зайняті настільки, що часу на особисте життя майже не залишиться, тому доведеться докласти зусиль і таки знайти час для стосунків. Якщо зможете це зробити, то матимете винагороду. Цілком можлива зустріч із людиною, яка в майбутньому повністю заполонить ваш розум і серце. Наприкінці весни матимете шанс отримати високу посаду.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 18, і 20 травня. Дні, в які Овнам слід бути обережними: 4, 13, та 22 травня.

Телець (20 квітня – 20 травня)
Зорі рекомендують спілкуватися тільки з тими людьми, з якими ваші інтереси і погляди на життя повністю збігаються. Адже від цього залежатиме не тільки кар’єра й особисте життя, але й фінансове становище. На щастя, саме цього місяця таких людей зустрінете чимало. Це допоможе знайти нові методи для досягнення цілей. Тельцю слід бути ближчим до родичів. Якщо є сім’я, то присвятіть їй максимум часу й уваги. Особливе значення надайте вихованню дітей. Не соромтеся проявити м’якість, поступливість і навіть на кілька хвилин стати дитиною.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 4, 12 і 23 травня. Дні, в які Тельцям слід бути обережними: 7, 14 та 25 травня.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Астрологи пророкують Близню­кам у травні не життя, а справжню казку. Всі мрії збудуться, та ще й із відсотками. Головне – навчіться дякувати долі за друзів, адже без їхньої допомоги довелося б сутужно. Особливо під час вирішення складних завдань і фінансових проблем. Місяць принесе з собою багато громадської роботи, зустрічей, ділових знайомств і нарад. Ситуація з грошима сприятлива. Виникне можливість укласти угоду з давнім другом. Спільний бізнес або творчий проект обов’язково приведе до успіху і фінансового збагачення.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 11 і 22 травня. Дні, в які Близнюкам слід бути обережними: 8, 17 і 27 травня.

Рак (21 червня – 22 липня)
Раку у травні зорі обіцяють яскраві зміни, але до них потрібно підійти без сумнівів і жалю. Цей місяць по-своєму доленосний: потрібно вчитися, братися за все нове і проявляти таланти на повну силу. Творчі Раки знайдуть для себе таке цікаве хобі, яке займе весь вільний від роботи час. З фінансами Раку в травні треба бути обережним, оскільки їхня кількість обмежена, а ваші бажання – ні. Рак відрізняється красномовством і прямолінійністю, але нині варто стежити за своїми висловлюваннями, тим паче на адресу близьких людей.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 11 і 25 травня. Дні, в які Ракам слід бути обережними: 12, 19 і 29 травня.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Гороскоп на травень Леву прогнозує неймовірний творчий підйом, енергію і, головне, бажання все змінити на краще. Усе вдасться, якщо не забувати про обачність і бути впевненішим у собі. Сімейного Лева в травні
2019 року чекає приємна подія, пов’язана зі збільшенням родини. На роботі на вас чекає багато ділових поїздок і активної діяльності. Та це не завадить вирішенню особистих проблем. Навпаки, в такому шаленому ритмі ви знайдете місце і для романтичних стосунків. Самотні Леви можуть зустріти свою долю в дорозі.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 12 і 24 травня. Дні, в які Левам слід бути обережними: 5, 19 і 22 травня.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
На Дів у травні чекають масштабні зміни, які стосуватимуться сім’ї, домашнього господарства і побутових питань. Можливо, розпочнете ремонт або будівництво чи кардинально зміните місце і сферу діяльності. Легкими й успішними будуть поїздки, особливо далекі і тривалі. У травні Дівам потрібно бути вкрай товариськими й ініціативними. Тільки так можна вирватися вперед у кар’єрі, активно взятися за роботу і поліпшити фінансове становище. Пропозицій про співпрацю буде багато, а ось які з них справді вигідні – вирішуйте самі.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 5, 18 і 31 травня. Дні, в які Дівам слід бути обережними: 6, 16 і 25 травня.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Гороскоп рекомендує Терезам застосовувати на практиці в нових проектах свій багатий досвід і отримані раніше знання. Це дозволить значно поліпшити професійне становище, а також знайти внутрішню рівновагу. Ситуація з грошима налагодиться. Якщо Терези витрачатимуть сили та енергію раціонально, то втілять у життя чимало планів. Не бійтеся укладати угоди з новими партнерами – тільки виграєте від такої співпраці. Відточуйте майстерність, вчіться і, головне, не відвертайтеся від нового і креативного.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 15 і 21 травня. Дні, в які Терезам слід бути обережними: 8, 17 і 26 травня.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Гороскоп на травень Скорпіону обіцяє не просто стабільність, а успіх у фінансових справах. Гроші надходитимуть буквально звідусіль, матимете додаткові джерела доходів. Упевненість і завзятість допоможуть Скорпіону досягти мети. У професійній сфері – суцільні успіхи, що дозволить вам не тільки виконати нові, але й завершити старі проекти. В кінці травня можна розраховувати на премію. Зорі обіцяють зустріч із коханою людиною. Вона може відбутися не тільки в компанії друзів, але й у дорозі. Сімейним Скорпіонам бажано організувати спільну подорож.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 5, 17 і 23 травня. Дні, в які Скорпіонам слід бути обережними: 2, 11 і 28 травня.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Зорі пророкують Стрільцю різкі, але приємні зміни в особистому і робочому житті. Щоправда, лише завдяки реалізації власних планів і бажань можна опинитися на вершині успіху. Не бійтеся бути сміливими, рішучими і проявляти ініціативу у всіх напрямках. Настав час модно і стильно одягнутися. Самотні Стрільці можуть зустріти кохану людину. Для тих же, хто перебуває у стосунках, настане період нового розквіту дещо забутих почуттів. Знадобиться допомога родичів, ідеться насамперед про пораду і підтримку.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 6, 11 і 25 травня. Дні, в які Стрільцям слід бути обережними: 5, 22 і 28 травня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Зорі радять вам трохи стримати амбіції і дещо зменшити активність. Зараз вам потрібен час для того, аби добре обміркувати події, що відбувалися у вашому житті останнім часом, і розставити все по місцях. Якщо відчуваєте, що самі не можете впоратися, зверніться по допомогу до друзів. Романтичні стосунки складуться добре, якщо Козеріг на дозвіллі задумається про моду, гардероб і зміну зовнішності. Якщо людина, з якою ви познайомитеся, дійсно вам подобається, доведеться пустити в хід усю свою чарівність.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 14 і 19 травня. Дні, в які Козерогам слід бути обережними: 3, 11 і 27 травня.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Місяць обіцяє бути багатим на події і спілкування. Забудьте про лінь і сором’язливість. Проявіть активність в усьому, що траплятиметься у житті. Завдяки такій позиції вам нарешті випаде нагода показати свої таланти і досягти бажаного успіху. Якщо будете уважні, то помітите, що така позиція приваблює до вас людей і вони з радістю готові допомагати і ділитися своїми знаннями та енергією. У травні ви нарешті знайдете справу до душі. Надмірна активність не зможе не вплинути і на стосунки з коханою людиною. Знайдіть час і для неї, щоб на фоні різноманітних здобутків не втратити найважливіше.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 2, 12 і 21 травня. Дні, в які Водоліям слід бути обережними: 6, 10 та 27 травня.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Цього місяця вас сповнюватиме відчуття легкості й успішності. Все, за що візьметеся, здаватиметься вам простим і легким. На жаль, не все задумане вдасться виконати, але не варто сумувати. Самотнім представникам знаку нарешті вдасться зустріти справжню любов і відчути себе частиною цілого. Дивовижно, але така подія вплине навіть на ваш характер. Ви відчуєте себе набагато сильнішими й мудрішими, ніж завжди, а тому досягатимете успіху навіть у тих справах, за які раніше боялися братися.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 13 і 27 травня. Дні, в які Рибам слід бути обережними: 2, 9 і 21 травня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x