«Друге життя» пожежному автомобілю подарували золотоніські лісівники (ФОТО)

«Друге життя» пожежному автомобілю подарували золотоніські лісівники (ФОТО)

Весна – гаряча пора для лісівників. Це не лише турботи про виконання лісокультурних робіт, а й підготовка до пожежонебезпечного періоду.

Крім проведених ряду заходів та розроблення організаційно-технічних планів, інструкцій, оперативно-мобілізаційних планів залучення людей і техніки на випадок гасіння лісових пожеж, золотоніські лісівники підготували протипожежні засоби та спецтехніку.

Так, у Деньгівському лісництві Золотоніського лісгоспу на лісовій пожежній станції заступив на своє бойове чергування капітально відремонтований пожежний автомобіль Газ 66. Про це інформують в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Ця пожежна машина 36 років забезпечувала гасіння лісових пожеж у ДП «Золотоніський лісгосп». Звичайно, поважний вік автомобіля, екстремальні умови його експлуатації і, як наслідок, – незадовільний технічний стан давно вимагали його капітального «лікування». Ініціатива керівництва підприємства про відновлення технічних можливостей цього пожежного авто та приведення його до технічного справного стану була виконана.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x