Натуральні засоби, що знімають біль від артриту

Натуральні засоби, що знімають біль від артриту

Біль від артриту суттєво погіршує якість життя і заважає виконувати безліч щоденних справ. Люди, які щодня стикаються з цією проблемою, добре знають, наскільки це важко. На щастя, є натуральні засоби для зменшення больових відчуттів. Дізнайтеся про них більше в «Новій Добі».

Чай із кориці. Коричний чай багатий на ефірні олії й антиоксидантні сполуки. Завдяки таким властивостям кориця знімає біль від артриту. Крім того, вона покращує прилив крові в уражених ділянках.
Інгредієнти: 1 склянка води,
½ столової ложки порошку кориці, 1 столова ложка меду.
Для приготування закип’ятіть склянку води та додайте порошок кориці. Дайте суміші настоятися
5 хвилин і підсолодіть її медом. Пийте такий чай щоранку за
30 хвилин до сніданку.

Чай із кропиви. Кропива – це рослина з потужними протизапальними складниками, що допомагають зняти заніміння та біль від артриту, що виникає у м’язах і суглобах. Чай із кропиви містить незамінні мінерали, зокрема кальцій, що зміцнює уражені суглоби. Інгредієнти: 1 склянка води й
1 столова ложка сушеної кропиви.
Закип\’ятіть склянку води, додайте сушену кропиву. Залиште суміш настоятися на 10 хвилин. Пийте до двох склянок чаю на день.

Чай із верби білої. Стружка верби білої – надзвичайно корисний натуральний продукт. Вона має знеболювальні та заспокійливі властивості, що чудово знімають біль від артриту. Інгредієнти: 1 склянка води, 1 чайна ложка стружки верби білої.
Нагрійте склянку води та додайте в неї сушену стружку верби. Дайте суміші настоятися
10 хвилин і налийте в чашку. Пийте склянку на сніданок, а потім ще одну в обід.

Куркума та молоко. Активні сполуки в куркумі зменшують запальні процеси, а також активізують клітини і стримують руйнування суглобів.
Інгредієнти: 1 чайна ложка меленої куркуми, 1 склянка молока.
Додайте порошок куркуми у склянку молока та перемішайте. Пийте цей напій щовечора перед тим, як лягати спати.

Чай із насіння люцерни. Чай із насіння люцерни регулює рівень pH крові. Крім того, він допомагає зменшити больові відчуття, які виникають через артрит.
Інгредієнти: 1 склянка води і 1 чайна ложка насіння люцерни.
Поставте кип’ятити воду й додайте насіння люцерни. Потримайте суміш на маленькому вогні 5 хвилин, а потім зніміть. Дайте чаю настоятися ще 20 хвилин, накривши його кришкою. Здіціть і пийте чай двічі на день.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x