В області формують батальйон територіальної оборони

В області формують батальйон територіальної оборони

До лав батальйону територіальної оборони, який зараз формують на Черкащині, уже записалося 187 добровольців. Новоутворена структура посилить охорону важливих державних і військових об’єктів, забезпечуватиме роботу органів влади й функціонування інфраструктури на території нашої області. Інформують в ОДА.

Про це говорили вчора під час круглого столу під головуванням заступника керівника апарату Черкаської облдержадміністрації Юрія Сушка.
Як розповів заступник військового комісару Ігор Яшків, до військового формування буде зараховано 430 черкащан. Уже 20 травня вони відбудуть на військове злагодження.

– У цьому батальйоні мають служити патріотично налаштовані й здорові як фізично, так і духом люди. Проводимо медичний огляд усіх добровольців для того, щоб відсіяти тих, хто через стан здоров’я не спроможний нести службу у Збройних силах України, – сказав Ігор Станіславович. – І, звісно, що це повинні бути фахівці своєї справи.

Наразі, за його словами, фактично повністю укомплектований керівний склад майбутнього батальйону. Тепер ці люди проводитимуть співбесіди з усіма охочими до служби в ньому та, відповідно до їхньої підготовки, визначать для кожного задачі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x