Квитки до «Софіївки» можна придбати за допомогою смартфону

Квитки до «Софіївки» можна придбати за допомогою смартфону

Понад 350 тисяч гостей, які щорічно відвідують Софіївський дендропарк, тепер можуть в один дотик оплачувати вхідні квитки — безконтактними картками або смартфонами на спеціально обладнаних жовтих турнікетах.

Вхідний квиток до дендропарку можна оплатити за допомогою банківської картки будь-якого банку світу різних платіжних систем або платіжним пристроєм з NFC.

Для оплати квитка достатньо піднести безконтактну картку або платіжний пристрій до турнікета на вході і дочекатись звукового сигналу. Після підтвердження оплати пристрій надрукує чек. Для того щоб здійснити оплату учнівського вхідного квитка, необхідно натиснути на турнікеті кнопку з відповідною позначкою і після цього піднести картку до зчитувального елемента. Розраховуючись за квитки безконтактно, гості Національного дендрологічного парку «Софіївка» не сплачують жодних додаткових комісій.

Довідково: Дендрологічнимй парк «Софіївка» збудували понад 220 років тому у місті Умань. На площі 180 га зібрано колекцію із 3200 видів рослин та понад 70 видів птахів. Структурно в дендропарку виокремлюють кілька ландшафтно-архітектурних груп, найвідомішими з яких є Іонічне море, Мала Швейцарія, Єлисейські поля, Темпейська долина та Англійський парк. Щороку унікальний дендропарк відвідують близько 350 тисяч гостей з усього світу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x