За зґвалтування неповнолітньої у Черкасах судитимуть вітчима

Черкаською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно 46-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої доньки своєї співмешканки, повідомляють в прес-службі Черкаської місцевої прокуратури.
Черкаською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування відносно зловмисника, причетного до вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2, ч. 3 ст. 152 (вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи без добровільної згоди потерпілої особи (зґвалтування), вчинене щодо неповнолітньої особи) Кримінального кодексу України. Досудовим розслідуванням встановлено, що 46 — річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись за місцем свого проживання разом із неповнолітньою донькою своєї співмешканки, скориставшись відсутністю вдома співмешканки, зґвалтував неповнолітню.

Чоловікові повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті. За вчинення вказаних кримінальних правопорушень зловмиснику загрожує покарання до 12 років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x