В Черкасах стартував всеукраїнський передвиборчий проект

В Черкасах стартував всеукраїнський передвиборчий проект

Мережа «Громадські ініціативи України» організувала створення проекту «Прийди на вибори! Захисти державу!». В його рамках волонтери розповсюджуватимуть серед мешканців населених пунктів листівки, плакати, українські прапорці, стрічки та закликатимуть прийти на вибори Президента. Презентація проекту відбулася сьогодні в приміщення прес-центру «Нової Доби».

– В кожній області сформовані групи активістів, які на вулицях міст, містечок, сіл будуть закликати людей прийти на вибори і таким чином захистити Україну, – повідомив регіональний координатор мережі «Громадські ініціативи України» в Черкаській області, керівник «Асоціації незалежних творчих ініціатив» Сергій Пасічник. – Ми проситимемо людей відповідально ставитися до виборів нового Президента України і не піддаватися на погрози, а також подарунки кандидатів.

Активісти нового проекту переконують, що не представляють жодну політсилу.

Ще одним із компонентів кампанії є «Діалог з Президентом». За словами Сергія Пасічника, волонтери звертатимуться до громадян з проханням написати майбутньому Президенту і висловити свої думки з приводу проблем та першочергових змін, які необхідно зробити в Україні. Також вони матимуть нагоду розповісти про те, що вони готові зробити для того, аби Україна стала процвітаючою державою. Всі листи будуть передані новообраному Президенту України, як тільки він вступить на посаду.

Партнером проекту у Черкаській області є ЧОМГО «Асоціація незалежних творчих ініціатив» та ГО «Академія стратегічних досліджень».

Контактна особа: Сергій Пасічник, (066) 217-24-55.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x