99 % черкаських платників ПДВ звітуються в електронному вигляді

99 % черкаських платників ПДВ звітуються в електронному вигляді

З кожним місяцем у місті Черкаси зростає кількість тих платників, які бажають бути сучасними, а тому надають перевагу поданню звітності в електронному вигляді.

«У січні – квітні 2014 року майже 99% платників ПДВ, зареєстрованих у м. Черкасах, подавали звітність в електронному вигляді», – повідомив перший заступник начальника ДПІ у м. Черкасах Дмитро Таран, інформують в управлінні.

За його словами, постійно збільшується і кількість платників єдиного соціального внеску, які звітують за допомогою Інтернету. Так, з початку року, 87% черкаських платників ЄСВ (понад 4,4 тис. осіб) подавали відповідну звітність до ДПІ у м. Черкасах лише в електронному вигляді. Слід зазначити, що станом на 1 жовтня 2013 року, в електронному вигляді звітували лише близько 50 % платників ЄСВ.

Кожен охочий може безкоштовно отримати послуги щодо сертифікації електронних ключів в Черкаському Центрі обслуговування платників. «За 4 місяці п.р. суб\’єкти господарювання міста вже отримали майже 3 тисячі ключів електронного цифрового підпису», – зазначив Дмитро Таран.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x