В Умані конфлікт між водіями закінчився стріляниною

В Умані конфлікт між водіями закінчився стріляниною

Між двома водіями, під час руху автомобілів, виник конфлікт. В результаті конфлікту один з водіїв отримав поранення. Відкрито кримінальне провадження. Інформує сектор комунікації поліції Черкаської області

До поліції міста Умані надійшло повідомлення про конфлікт між водіями. Також люди повідомили, що в одного з чоловіків в руках зброя. Поліцейські негайно вирушили на місце події.

На місці події було встановлено, що під час руху, на одній з вулиць, водій автомобіля «Dacia Logan» зробив зауваження водієві автомобіля «Renault», який рухався в попутному напрямку, стосовно порушення Правил дорожнього руху. У відповідь водій автомобіля «Renault» дістав дерев’яну биту та намагався завдати нею удари потерпілому. Потерпілий вихватив биту та почав телефонувати в поліцію. В цей час водій автомобіля «Renault» взяв з автомобіля пістолет травматичної дії та здійснив в бік потерпілого постріл, поранивши його в руку.

За даним фактом слідчим відділення Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження ) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x