Поліція просить допомоги в розслідуванні побиття черкаського журналіста

Поліція просить допомоги в розслідуванні побиття черкаського журналіста

Сьогодні близько 9 години ранку на одній із вулиць у центрі Черкас побили відомого черкаського журналіста Вадима Комарова. З тяжкими тілесними ушкодженнями потерпілого доставлено до лікарні. За інформацією сектору комунікації поліції Черкаської області, потерпілий йшов по вулиці та на нього напав невідомий чоловік, який завдав йому тілесних ушкоджень, після чого зник з місця події. Потерпілого доставлено до лікарні. На даний час на місці події працює слідчо-оперативна група. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Поліція звертається до всіх громадян, які володіють будь-якою інформацією про дану подію, звернутися до Черкаського відділу поліції за адресою Пастерівська, 104 або зателефонувати за телефоном «102».

Зі слів головного лікаря Третьої міської лікарні Олександра Федорука, до медзакладу чоловіка доставили із відкритою черепно-мозковою травмою. Операція тривала дві години, нині Вадим Комаров у тяжкому стані. Особу травмованого підтвердили його батьки.

Подія вже викликала неабиякий резонанс в суспільстві. Міський голова Анатолій Бондаренко звернувся до правоохоронців із проханням провести ретельне та оперативне розслідування справи щодо побиття черкаського громадського діяча Вадима Комарова.
– Як міський голова і житель Черкас, шокований звісткою про жорстоке побиття Вадима Комарова – мого радника на громадських засадах, громадського діяча, відеоблогера, небайдужої людини до соціально-політичних проблем міста та країни. Як і вся активна спільнота Черкас, сподіваюсь на професійні і оперативні дії поліції, якнайшвидше розкриття цього ганебного злочину та покарання винних. Не хочу, аби цей зухвалий злочин «завис» у низці нерозкритих резонансних у місті. Нерозкриття таких злочинів породжує ще більшу безкарність та розгул криміналітету. Сподіваюся на швидке одужання Вадима, – прокоментував на своїй сторінці у «Фейсбук» Анатолій Бондаренко.

Колеги постраждалого теж не обійшли увагою ситуацію, що сталася:
– Тривожна інформація з Черкас – жорстоко побили відомого місцевого журналіста Вадима Комарова. Зараз він у важкому стані. Журналіст часто порушував резонансні теми, реально дратував багатьох у Черкасах, хто мав велику владу й великі гроші. Сподіваємось на професійну роботу лікарів-реаніматорів, а правоохоронці мають належно розслідувати черговий акт брутальної атаки на журналістів. Б’ють одного, а безкарністю намагаються залякати усіх, – написав на своїй сторінці у «Фейсбук» голова НСЖУ Сергій Томіленко.

«Нова Доба» приєднується до співчуття, яке висловлюють постраждалому черкаські медійники і буде уважно стежити за розвитком ситуації і повідомляти про її хід.

Черкаський юрист і журналіст Валерій Макеєв розмістив у соціальній мережі реквізити для допомоги журналістові Вадиму Комарову, який зараз перебуває у комі після побиття.
«Прогнози реаніматологів – невтішні. Підтримка життєдіяльності у стані «коми» триватиме не менше місяця. Скільки? Це відомо одному Господу. Мова йде про тривалу боротьбу за життя. Кошти у цій боротьбі мають значення». На своїй сторінці він розмістив номери карток, Вадима Комарова, за допомогою яких всі небайдужі можуть допомогти журналісту та його родині справитися з бідою.

Поліція просить допомоги в розслідуванні побиття черкаського журналіста
Картка Укргазбанку:
5355 0762 2258 0896

Поліція просить допомоги в розслідуванні побиття черкаського журналіста

Картка Приватбанку
5168 7555 2672 1028

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x