«Голос міста Черкаси» шукатимуть серед черкасців

«Голос міста Черкаси» шукатимуть серед черкасців

Сольні виступи, оригінальні композиції, виконавці різного віку, що мають пройти два напівфінали й подарувати черкасцям грандіозний співочий фінал і яскравий концерт у середмісті. Так у Черкасах шукають співочих і талановитих містян у межах Молодіжного фестивалю-конкурсу «Голос міста Черкаси», прийом заявок на який в самому розпалі. Свої голоси на розсуд представили вже майже 30 учасників, та боротися за головний приз фестивалю – 30 тисяч гривень – організатори запрошують усіх охочих.

Запалилися ідеєю активізувати співочі таланти міста й прослухати їх усі черкаський активіст і відомий ведучий Артем Євтушенко разом із засновником черкаської студії звукозапису «VENSTOPpro» Павлом Осейком. Кажуть, що серед розмаїття культурних подій та мистецьких фестивалів міста, Черкасам бракує саме такого, щоб об’єднав усіх талановитих містян-співаків різного віку, здивував черкасців незвичним форматом проведення, а також дозволив віднайти саме той оригінальний і красивий голос міста. Доєднався до організаторів фестивалю «Голос міста Черкаси» й Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Участь у фестивалі-конкурсі «Голос міста Черкаси» можуть узяти всі охочі виконавці соло: вихованці музичних шкіл, вокальних студій і музичних колективів міста, старшокласники, студенти ВНЗ міста та й просто співочі черкасці віком 15-35 років. Проте організатори зауважують, якщо виконавець чи виконавиця впевнена у своїх силах, має оригінальну манеру виконання чи й просто бажає співати й створювати якісний продукт – тоді заявку на участь можна заповнювати без вікових обмежень.

– У дУші та в душІ, за кермом чи під час прибирання, просто на вулиці чи й на роботі – ми всі співаємо! – переконаний співорганізатор конкурсу, засновник студії звукозапису Павло Осейко. – Саме тому ми маємо на меті дати всім талановитим містянам, від малих до дорослих, комфортний майданчик, аби ті могли проявити себе, заявити про себе і виграти приз на розвиток власних талантів. До всього, маємо і благодійний намір – до концертів залучати дітей-сиріт із притулків міста, щоб покращити процес їхньої соціалізації, урізноманітнити їхнє дозвілля та, можливо, виявити оригінальні таланти також.

Тож, усім, хто співає та мріє співати, прагне розвивати себе й опинитися у колі однодумців, варто заповнити анкету на участь (https://bit.ly/2LovZLk). Нині до 19 травня триватиме відбірковий етап конкурсу. Далі – проведуть онлайн голосування у першому напівфіналі (https://www.facebook.com/golosmistache/), за результатами якого всередині червня вже відбудеться другий напівфінал, а згодом – грандіозний фінал із концертом у День молоді – 29 червня. «Я співаю, ти співаєш, то чому б нам не заспівати всім містом?» – запрошують організатори.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x