Обрали нового Президента Ліги старшокласників Черкащини

Обрали нового Президента Ліги старшокласників Черкащини

На Черкащині шляхом відкритого голосування обрали нового Президента Ліги старшокласників області. Ним стала учениця 9-го класу Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №28 ім. Т.Г. Шевченка Анна Поліщук. Заступником став учень Шевченківського НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Звенигородської районної ради Павло Могильний. Про це інформує прес-служба ЧОДА.

Нового Президента Ліги старшокласників обирали на звітно-виборчій конференції Ліги старшокласників Черкаської області, що сьогодні відбулася на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради». Вітаючи присутніх, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський подякував лідерам учнівського самоврядування за небайдужість, наполегливість, бажання досягати нових цілей. Також наголосив на результативності діяльності Ліги старшокласників Черкащини протягом звітного року та принагідно вручив Подяки управління.

У рамках заходу попередній Президент Ліги старшокласників Віталій Ворона представив увазі присутніх фото звітдіяльності Ліги. Водночас Віталій розповів про свій досвід роботи лідером, участі у різноманітних проектах, заходах, громадській діяльності.

Про напрямки діяльності Національної дитячої ради при Уповноваженому Президента України з прав дитини, де учнівство має нагоду долучатися до процесів формування молодіжної політики, розповіла член НДР, лідер учнівського самоврядування Черкащини Юлія Василенко. Лідер Ліги старшокласників Анастасія Пишна розкрила питання відповідального лідерства, як елементу досягнення успіху. Також лідери розповіли про власну участь у вирішенні суспільно значущих проблем. Так, зокрема було представлено результати дослідження питання булінгу “Булінг в моєму оточенні”. Окремо протягом конференції її учасники затвердили план і форми роботи на наступний рік.

У продовження заходу відбулися секційні засідання, де проведено тренінговий модуль «Спілкуємось та діємо».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x