Вітання Геннадія Бобова з Днем Перемоги

Шановні земляки! Дорогі наші ветерани та діти війни! Дозвольте від усього серця привітати вас із великим
та незабутнім святом – Днем Перемоги!

Сьогодні багато політиків спекулюють на цьому святі, намагаються зменшити його значення, змінити його суть. Вони забувають, що якби в 1945 році нацисти не були остаточно розгромлені, то історія людства була би назавжди змінена, і сучасної України, як і самих українців, просто не існувало б.
Мільйони людей своєю кров’ю скропили перемогу над ворогом для того, щоб сьогодні їхні діти, внуки та правнуки могли жити на своїй землі. І святий обов’язок кожного українця пам’ятати ті страшні та героїчні часи, передавати цю історію великої війни із покоління в покоління.

Україна в тій страшній війні прийняла на себе найбільший удар. Наші міста та села були зруйновані, а мільйони людей загинули. Ніхто не може сказати, скільки би сьогодні нараховувалося українців, якби не ці страшні втрати.

Ми зобов’язані поколінню Визволителів своїм життям. Ми маємо добре пам’ятати, яку ціну довелося заплатити їм за Перемогу. Це були надлюдські зусилля, безпрецедентний героїзм та самовіддача, шалена віра в краще майбутнє.

Ніхто зі світових лідерів тоді не вірив у те, що Радянський Союз зможе витримати удар гітлерівської Німеччини. За показниками технічної та матеріальної забезпеченості він однозначно програвав ворогу. Але такі розрахунки оминали найголовніше – людей-героїв, які захищали свою землю, рідний дім, свою родину.
Ми не маємо права забути тих, хто загинув, захищаючи Батьківщину. Низько схилімо голову перед усіма, хто сьогодні ще може розказати нам свою власну історію цієї великої Перемоги. На прикладі наших ветеранів нам треба виховувати дітей і внуків, адже справжні Герої живуть серед нас.

Кожен має пам’ятати трагедію покоління «дітей війни». Будьмо щиро вдячні всім, хто в повоєнне лихоліття відбудовував міста та села, піднімав колгоспи і заводи, вчив дітей і будував школи. Ніхто не має забути, що всі ми сьогодні користуємося здобутком того покоління, яке дало старт подальшому розвитку.

Свічка народної пам’яті не має згаснути ніколи, скільки би окремі політики не хотіли загасити її. Знання власної історії – це запорука успішного майбутнього. Тож шануймо і пам’ятаймо!

Низький уклін вам, ветерани! Щира вдячність усім, хто кував Перемогу і відбудовував наш рідний край! Нехай Господь відміряє Вам ще багато років життя! Міцного козацького здоров’я, щастя, добробуту, злагоди та мирного неба над головою Вам та Вашим родинам!

Ми зробимо все для того, щоб історія Вашого подвигу, історія великої Перемоги передавалася від покоління до покоління українців!

Дякую Вам!

Щиро Ваш народний депутат Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x