У Черкасах стартувала школа для підприємців

У Черкасах стартувала школа для підприємців

Курс «Старт та розвиток власної справи #6» запустили Черкаська обласна державна адміністрація та Черкаська Агенція Регіонального Розвитку в партнерстві з Черкаською Школою Підприємництва SMRNK. Відкрили навчання 6 травня, інформують у Департаменті регіонального розвитку ОДА.

Нині триває перший вступний блок курсу «Басейн». Це – 5 безкоштовних занять, на яких учасники знайомляться зі школою, умовами навчання, випускниками та їхніми результатами, а також тестують свої бізнес-ідеї та пропрацьовують бізнес-модель. У цей час вони також виконують домашні завдання. Наразі «Басейн» проходять 39 підприємців та тих, хто бажає започаткувати власну справу.

«Основний блок» курсу розпочнеться 21 травня. Він триватиме до 5 липня. Протягом 7 тижнів інтенсивної групової та самостійної роботи слухачі дізнаються як:

упаковувати бізнес (точки і ланцюги контакту з клієнтами);
почати продавати;
відкоригувати бізнес-модель/нішу;
ставити фінансову ціль;
налагоджувати аналітику і процеси;
масштабувати команду і виробництво.

Навчання відбувається в рамках обласної Стратегії та Програми розвитку малого і середнього підприємництва до 2020 року, адже одним із її пріоритетних завдань є фінансування підприємницької освіти, – каже начальник управління економічного розвитку Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Дмитро Пивак. – А це значить, що в рамках цієї Програми, Черкаська ОДА та Черкаська Агенція регіонального розвитку частково покриють майже 70% вартості навчання 15 осіб на курсі школи МСП.

За його словами, 15 слухачів курсу, які відпрацюють бізнес-модель, виконають всі домашні завдання та пройдуть «Басейн», отримають можливість пройти навчання в школі заплативши лише 1 тисячу гривень за курс, а решту, тобто 2 тисячі гривень, – покриває Черкаська ОДА.

Навчання проводить Черкаська школа підприємництва SMRNK, яка на сьогоднішній день є однією із успішних бізнес-шкіл регіону, адже постачає знання, натхнення та дисципліну для підприємців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x