Прості секрети, які полегшать роботу на городі і в саду

Прості секрети, які полегшать роботу на городі і в саду

* Зручний інструмент для акуратного прополювання квітів і овочів можна виготовити з будівельної скоби. Її обрізають і вставляють в отвір, висвердлений у торці ручки. Місце кріплення підсилюють сталевим кільцем.
* Садова лійка не ржавітиме, якщо зливати рештки води. Потрібно просвердлити біля верхнього краю позаду невеликий отвір, і в лійці не лишиться жодної краплі води.
* Шланг завжди буде напохваті і довше прослужить, якщо встановити на ділянці невеликий барабан, на який можна намотати шланг після роботи.
* Якщо під рукою не знайшлося лійки або відповідної насадки на поливальний шланг, її можна виготовити власноруч. Візьміть пусту поліетиленову ємність, надіньте на неї шланг і закріпіть хомутиком із дроту. У дні ємності пробийте багато невеличких отворів.
* Розбризкувач для шланга, який формує розріджений конус, легко зробити самому. Для цього достатньо засунути в шланг корок трохи меншого діаметру, ніж шланг, і зафіксувати його по боках невеличкими цвяшками.
* Запобігти пошкодженням рук під час роботи з колючими кущами можна за допомогою половинки дитячого м’яча або шматка автомобільної камери. Гумовий захист одягають на ручки ножиць.
* Якщо у штиковій лопаті просвердлити кілька отворів діаметром 20 мм, мокра земля менше налипатиме на лопату.
* Якщо вам часто доводиться працювати на драбині, прикріпіть до одного з її стояків гумове кільце. Воно дозволяє постійно мати напохваті інструмент, потрібний для роботи.
* Щоб верхня частина драбини не пошкодила стіну чи молоде дерево, одягніть на її кінець старі рукавички.
* Якщо потрібно підняти вертикально вгору довгу драбину, прив’яжіть до її нижніх щаблів мотузку і йдіть по ній.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x