На Смілянщині зять зарізав тестя

На Смілянщині зять зарізав тестя

Під час сварки, зять схопив кухонного ножа, яким заподіяв тестю смертельне поранення. Зловмисник затриманий та дає покази. Відносно нього відкритого кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції від фельдшера швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що у власній квартирі виявлено труп господаря з явними ознаками насилля. Правоохоронці негайно прибули на місце трагедії, де в одній із кімнат квартири побачили тіло 51-річного господаря з ножовим пораненням в області грудей. Медики констатували, що смерть настала не більше двох годин тому. У квартирі в той час знаходилась і донька потерпілого, яка виявила батька мертвим. Крім цього з’ясувалось, що з квартири зникли гроші в сумі 4 800 доларів США.

Дівчина розповіла працівникам міліції, що проживає разом із батьком, старшою сестрою, її чоловіком і п’ятирічним племінником. Але того вечора, коли менша донька повернулась додому, то ні старшої сестри, ні її чоловіка з малюком в квартирі не було. Як виявилось, вони вже їхали автобусом до своїх друзів у сусідню область. Дізнавшись про трагедію з батьком, старша донька пообіцяла сестрі, що зранку наступного дня вони неодмінно повернуться.

Поки експерти оглядали квартиру, де сталося вбивство, оперативники опитували жителів багатоповерхівки. Інформація надходила різна, покійного та його родину характеризували з позитивної сторони і розповідали про те, що конфліктував чоловік зі своїми дочками і зятем. Проведеними оперативними заходами правоохоронці довідалися про те, що за декілька годин до трагедії у покійного був конфлікт з чоловіком старшої доньки, після якого подружжя з малюком кудись пішли. Згідно із зібраними доказами першим підозрюваним виявився 30-річний зять вбитого.

Наступного дня оперативники дізнавшись, що підозрюваний разом з дружиною повертаються додому, стали очікувати на них біля будинку. При появі останніх за місцем проживання, працівники міліції запросили підозрюваного для з’ясування всіх обставин до міськвідділу міліції. В кабінеті слідчого чоловік зрозумів те, що він накоїв і розповів всю правду. Між ним і тестем увечері виник конфлікт нібито за те, що вони збиралися їхати до друзів на травневі свята. Батькові дружини весь час щось не подобалось і причин для сварки завжди вистачало. Цього разу неприязні стосунки закінчилися трагедією, під час словесної перепалки тесть ударив зятя по обличчю, а він, щоб відлякати нападника, схопив у руки кухонного ножа, яким потім проткнув груди розгніваного тестя. Старша донька не бачила, чим закінчилась сварка між чоловіком і батьком, оскільки з сином виходили в той час з квартири. Про те, що накоїв того вечора її чоловік, вона дізналася вже в міліції. Батька п’ятирічного сина відразу було затримано і він вказав місце, де заховав знаряддя вбивства і викрадені гроші. Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п\’ятнадцяти років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x