У Черкасах чоловік проник до ресторану вночі, щоб украсти гроші

У Черкасах чоловік проник до ресторану вночі, щоб украсти гроші

Посреред ночі чоловік зумів непомітно пробратися в приміщення повз охоронця закладу, але злочинним намірам завадили технічні засоби охорони, про це повідомляють в прес-службі Управління поліції охорони в Черкаській області.

О 00:17 годині на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» із закладу громадського харчування, що розташований по бульвару Шевченка.

Правоохоронці негайно прибули на місце пригоди. Оглянувши територію закладу, виявили пошкоджені двері запасного виходу та охоронця, який навіть не зрозумів, що трапилось. Оглядаючи об’єкт та прилеглу територію, поліцейські помітили метушню в приміщенні ресторану.

Поліцейські негайно затримали зловмисника. Ним виявився місцевий житель, 1971 року народження, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. За словами затриманого, він проник до популярного закладу відпочинку щоб поцупити денну виручку, але не передбачив того, що ресторан знаходиться під сигналізацією поліції охорони.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Черкаського ВП ГУНП. Правопорушника доставлено до чергової частини Черкаського ВНП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x