Діти Черкащини долучилися до благодійної акції «Вишиванка дітям АТО»

Діти Черкащини долучилися до благодійної акції «Вишиванка дітям АТО»

КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» взяв участь в благодійній акції «Вишиванка дітям АТО», ініційованій громадською організацією «Волонтерська Сотня Доброволя», метою якої є сприяння консолідації суспільства та покращення взаєморозуміння жителів різних регіонів України. Про це інформують в Управлінні освіти і науки облдержадміністрації.

Учні шкіл області принесли свої (з яких виросли) й купили нові вишиванки для дітей Донеччини та Луганщини, які хочуть, але не мають можливості одягнути вишиту сорочку у День Вишиванки.

Волонтерам у Авдіївці Донецької області було відіслано 68 вишиванок, які з любов’ю зібрали й передали батьки, учні, педагоги закладів загальної середньої освіти області сім’ям, які проживають на прифронтовій території. Активну участь в акції взяли школярі м. Жашкова (42 вишиванки), Тальнівського району (12 нових вишиванок) та Черкаського, Жашківського, Чорнобаївського, Шполянського районів і Ротмистрівської ОТГ.

Дякуємо всім, хто приєднався до благодійної справи. Бажаємо, щоб українська вишиванка щодня охороняла кожного, щоб благословляла на щасливе життя, на служіння Україні й об’єднувала українців по всьому світу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x