Юні художниці з Черкас стали переможницями у міжнародному конкурсі (ФОТО)

Юні художниці з Черкас стали переможницями у міжнародному конкурсі (ФОТО)

Талановиті вихованки ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР : Оля та Юля Олійник, Настя Харченко, Кіра Ласкова стали переможницями і призерами, Міжнародному конкурсі дитячої художньої творчості «Природа очима дітей». Творчі роботи маленьких черкащанок відзначені грамотами за І, ІІ, ІІІ місця та подарунками.

Урочисту церемонію нагородження переможців та офіційне відкриття виставки дитячих малюнків у місті Берегово Закарпатської області відвідала вихованка художньої студії «Сузір’я» – Анастасія Харченко. У рамках проведення заходу відбулися екскурсії по визначним місцям Берегівщини та Закарпаття.

Художній конкурс, приурочений 33-ій річниці Чорнобильської трагедії та проводиться з метою розвитку у підростаючого покоління почуття любові до рідної землі, її природи, охорони навколишнього середовища, духовного та мистецького статку, виховання гідної та вільної особистості.

Організаторами міжнародного конкурсу дитячої творчості є Освітньо – культурний центр національних меншин відділу освіти молоді та спорту Берегівської районної державної адміністрації, відділ культури та туризму Берегівської районної державної адміністрації, Берегівська організація «Діти Чорнобиля» за фінансової підтримки міської

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x