Чигиринські школярі посіли призове місце на міжнародному конкурсі «Молодь в лісах Європи»

Чигиринські школярі посіли призове місце на міжнародному конкурсі «Молодь в лісах Європи»

Днями Державне агентство лісових ресурсів та Товариство лісівників України провели національний відбір Міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи». Участь у конкурсі взяли команди з Житомирської, Закарпатської, Київської, Кіровоградської, Полтавської, Хмельницької, Чернівецької, Чернігівської, Черкаської областей та Малинського лісотехнічного коледжу. За інформацією Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства

Черкаську область у конкурсі представляла команда шкільного лісництва Чигиринського НВК І-ІІІ ст. №3 «Богданівець» у складі учнів 9 класу Крутіня Івана, Безрукова Святослава та Козубенка Андрія.

Під час відбору було учасники змагалися у 4-х конкурсах:
– презентація команди
– тестування на знання лісового господарства України англійською мовою
– перевірка вміння розуміти текст лісівничої тематики
– усний тест на вміння спілкуватись англійською.

За результатами відбору перше місце здобула команда Кіровоградської області.

За словами членів журі, наші юні лісівники зарекомендували себе яскравою, розумною та досить перспективною командою. Чигиринські школярі продемонстрували гарну підготовку і посіли третє місце.

Створене на базі освітнього закладу Чигиринське шкільне лісництво «Богданівець» активно функціонує протягом останніх кількох років і за цей час уже має ряд серйозних здобутків, досягнень, нагород та досить плідно співпрацює з ДП«Чигиринське лісове господарство».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x