Рятувальники завітали до учнів сільської школи Черкаського району (ВІДЕО)

Рятувальники завітали до учнів сільської школи Черкаського району (ВІДЕО)

14 травня, в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, рятувальники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області завітали на «Урок безпеки» до учнів загальноосвітньої школи села Хутори. Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Традиційно, урок розпочався із профілактичної бесіди, під час якої фахівці Служби порятунку нагадали школярам правила безпечного відпочинку під час літніх канікул. Зокрема, співробітники ДСНС наголосили на дотриманні правил безпеки під час відпочинку на природі та купання водоймах. Також інспектори Держслужби з надзвичайних ситуацій зосередили увагу дітей на правилах безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та нагадали номери телефонів екстрених служб.

Під час другої частини «Уроку безпеки», на стадіоні школи рятувальники продемонстрували учням пожежний автомобіль, рятувальне обладнання та бойове спорядження вогнеборців. Найспритніші хлопчики та дівчатка мали змогу на швидкість позмагатися у одягання бойового одягу та протигазів пожежних, продемонструвати вміння з надання домедичної допомоги.

Наприкінці заходу, сповнені емоцій та вражень від зустрічі з рятувальниками, діти загасили умовну пожежу та отримали інформаційні листівки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x