Тальнівських дітей забезпечили взуттям

Тальнівських дітей забезпечили взуттям

14 травня Міжнародний благодійний фонд «Нове покоління» провів у Тальнівському районі благодійну акцію щодо забезпечення літнім взуттям дітей соціально незахищених категорій: інвалідів, сиріт та позбавлених батьківського піклування, членів багатодітних та малозабезпечених родин. Інформують у Тальнівській РДА.

Цього дня представники Фонду побували в селах Криві Коліна, Павлівка та Корсунка. А впродовж кількох днів потому всі діти зазначених категорій, які проживають у районі, отримають у дарунок легке, гарне взуття.

Сьогоднішня акція – це лише початок доброї справи, адже тісна співпраця з Фондом планується і в майбутньому. Президент та координатор проекту Руслана Вжеснєвська – громадянка Канади, що має українське коріння, цими днями вперше побувала на Тальнівщині. У подальшому вона планує забезпечити наших дітей ще і якісним зимовим взуттям, створити для них табори відпочинку.

Нинішня акція відбулась завдяки відомому меценату Володимиру Мовчану, який є уповноваженим Фонду «Нове покоління» в Черкаській області. Всіляко сприяв її проведенню й голова райдержадміністрації Юрій Нечай. А проходить акція в межах всієї Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x