На Чорнобаївщині привітали обдарованих дітей

На Чорнобаївщині привітали обдарованих дітей

Четвертий рік поспіль Чорнобаївська районна державна адміністрація запрошує до себе на гостини найкращих представників шкільної юні Чорнобаївщини – переможців та призерів ІІ, ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських предметних олімпіад з базових дисциплін та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Цього року вперше серед запрошених – переможці мистецьких та спортивних конкурсів, фестивалів, олімпіад. Повідомляють у Чорнобаївській РДА.

Проведення такої зустрічі стало можливим завдяки успіху школярів Чорнобаївщини, плідній праці вчителів, організаторській роботі керівників педагогічних колективів, допомозі та підтримці батьків – всіх тих, хто причетний до справи творення освіченої молодої людини.
2014 рік виявився щедрим на перемоги: 33 переможці обласного та Всеукраїнського етапів предметних олімпіад, 29 переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, 18 переможців Всеукраїнських та Міжнародних мистецьких фестивалів, конкурсів, виставок.

Голова районної ради Михайло Бурган та заступник голови районної державної адміністрації Тамара Черкас привітали обдаровану юнь Чорнобаївщини та їхніх наставників і провели церемонію нагородження учнів за номінаціями: «Інтелектуальна надія», «Обдарованість і творчість» та вчителів в номінації «Гордість освіти Чорнобаївщини», вручивши дипломи та сертифікати на одержання грошової винагороди.
У галузі науки визначено переможців за рейтингом загальноосвітніх навчальних закладів із урахуванням кількості призових місць у районному етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. Так, І місце отримала директор Чорнобаївської гімназії Тамара Дернова; ІІ місце – директор Тимченківського навчально-виховного комплексу Любов Тараненко; ІІІ місце – директор Васютинського НВК Віктор Пономаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x