Черкаським породіллям почали видавати «пакунки малюка»

Черкаським породіллям почали видавати «пакунки малюка»

Молода черкаська родина Ольги та Олексія під час виписки з пологового будинку отримала пакунок малюка. У ньому – речі потрібні для догляду за немовлям та розвитку. Такий подарунок від міста сьогодні батькам передав заступник мера Юрій Ботнар. Каже: отримати його можна впродовж шести місяців після народження маляти.

– Сподіваємося, що всі ці речі стануть вам у нагоді. Склад цього пакунку ми досить довго обговорювали з нашою громадою. Хотілося, аби кінцевий результат влаштував, насамперед, батьків, – прокоментував Юрій Андрійович. – Дякуємо всім платникам податків, завдяки яким нам вдалося втілити цю ініціативу в життя. Дякуємо, що вони допомагають нам розвивати місто та шанувати тих черкащан, які в такий достатньо нелегкий період беруть на себе відповідальність – народжують та виховують дітей. Через деякий час уже вони змінюватимуть наше місто.

За його словами, в черкаському пакунку малюка є килимок для розвитку, іграшка, підгузок багаторазовий універсального розміру з чотирма вкладками, щітка для волосся, зубна щітка-масажер для перших зубів, вишитий бодік (для дитини віком від шести до дев’яти місяців). Усі ці речі зібрали в еко-сумку з логотипом нашого міста.

– Нам дуже приємно отримати такий подарунок, хоч і неочікувано, – ділиться своїми емоціями молода мама. – Дякуємо за таку увагу.

Нині в департамент соціальної політики надійшло понад 170 заяв від жителів Черкас, аби отримати пакунок малюка.

Як розповіла заступник директора цього структурного підрозділу Юлія Ніконенко, їх видаватимуть тим, у кого дітки народилися після 1 січня цього року.

– Щоб отримати пакунок малюка, слід звернутися до нашого департаменту та написати там заяву (бульвар Шевченка, 307, каб. 405, – авт.). Із собою мати свідоцтво про народження дитини, оригінал та копію документу, що посвідчує особу, ідентифікаційний код, – говорить Юлія Валентинівна. – Ми готові відразу ж видавати такі пакунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x