Геннадій Бобов привітав ветеранів зі святом

Геннадій Бобов привітав ветеранів зі святом

8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. До цих свят ветерани війни 196 виборчого округу традиційно отримують допомогу та привітання, а ради ветеранів кожного району – подарунки та допомогу у проведенні святкових «вогників». Цій традиції вже багато років, а сприяє її реалізації народний депутат Геннадій Бобов.

От і цього року 132 ветерани отримали подарунки та привітання від народного обранця, а тисячі причетних до Перемоги – вітальні листівки. До того ж, ветерани Корсунь-Шевченківського району тепер мають змогу користуватися новеньким холодильником для ветеранської палати терапевтичного відділення ЦРЛ. Аналогічні подарунки отримали і ветерани Городищенського та Шполянського районів. А от Катеринопільска рада ветеранів отримала до свята телевізор, Тальнівська – фотоапарат, Канівська – проектор та екран. Всі ці сучасні технічні засоби дозволять радам ветеранів проводити роботу зі збереження історичної пам’яті.

«Люди поважного віку вдячні Вам, Геннадію Борисовичу, за високий рівень людяності, щирості, розуміння. Ви даруєте нам не просто матеріальні цінності, а радість, гордість за те, що народний депутат турбується про нас, літніх людей. Сивочолі ветерани щиро вдячні Вам за щорічний святковий ветеранський «вогник» у переддень Дня Перемоги, за вітання зі світлим, радісним святом, за вручення учасникам бойових дій святкових подарунків. Я думаю, що наш депутат – справді народний, бо дбає про народ: піклується про дітлахів, дошкільні дитячі установи, школи, позашкільні навчальні, виховні та спортивні заклади, про розвиток соціальної сфери на селі та в маленьких містах, піклується про літніх людей», – говорить голова Корсунь-Шевченківської районної організації ветеранів України Тамара Компанієць.

«Давно відомо, що особливу увагу до старшого покоління приділяє народний депутат України, Герой України Геннадій Бобов. Ми всі знаємо, що зараз для людей \”поважного віку\” необхідна увага, особисті зустрічі, після яких ветерани піднімаються духом, – говорить голова Городищенської районної організації ветеранів Сергій Каюкін. – Ми щиро вдячні Вам, Геннадію Борисовичу, за турботу про людей, які своїм життям на полі бою, своєю працею у повоєнні роки побудували для українського народу мирне життя. Разом зробимо все, щоб ветерани і діти війни щасливо жили у вільній та незалежній Україні».

«Шполянська районна організація ветеранів війни та праці від імені всіх ветеранів Шполянщини дякують Геннадію Бобову за його простоту, гуманне ставлення до людей похилого віку, особливу увагу до ветеранів та інвалідів Другої світової війни, солдатських вдів, дітей війни. Велика вдячність Вам, Геннадію Борисовичу, за те, що Ви постійно відгукуєтесь на запити ветеранів війни та праці щодо розв\’язання їхніх проблем, – каже голова районної ради ветеранів війни та праці Володимир Пустовіт. – Ви даруєте нам не просто матеріальні цінності, а радість та розуміння того, що ветерани комусь потрібні. Користуючись нагодою, ми дякуємо Вам за людяність, щирість, доброту. Сподіваємось на подальшу співпрацю і бажаємо Вам міцного здоров\’я, успіхів у нелегкій праці на благо українського народу».

«Ветерани – це люди особливі. Вони цінують навіть найменшу увагу до себе. А тут не просто до кожного завітали поважні гості, а ще й гарні слова сказали, подарунки від народного депутата передали. Цінуємо й те, що вітальні листівки до Дня Перемоги отримали від нашого депутата всі категорії людей, які причетні до тієї страшної війни. Хочу висловити слова подяки нашому народному депутату від імені всіх ветеранів Канівського району за його чуйне серце, добрі справи, постійну турботу і допомогу. Небагато залишилося нас, і з кожним роком живих свідків воєнних лихоліть стає все менше. У цей непростий для нашого народу, всієї нашої країни час хочу побажати Геннадію Борисовичу міцного здоров\’я, витримки, тілесних і душевних сил. Нехай його депутатська діяльність і надалі буде ясним променем, що освітлює будні та свята простих людей. Добре, що є такі мудрі люди з гарячим серцем та палкою любов’ю до ветеранів», – говорить голова Канівської районної організації ветеранів Віктор Дорошенко.

«Завдяки таким активним громадянам, як народний депутат України Геннадій Бобов, протягом останніх років оновили матеріальне обладнання Тальнівської районної ради ветеранів війни та праці, маємо підтримку культурного розвитку та спілкування з ветеранами інших районів, допомогу в організації різноманітних заходів. Щиро дякуємо Вам за щирість та повагу до ветеранів. Дай Боже Вам міцного здоров’я і довгих років життя, сил та енергії творити добрі справи на благо рідної України», – каже голова районної ради ветеранів війни та праці Василь Білозор.

«Катеринопільска районна організація ветеранів щиро дякує Вам, Геннадію Борисовичу, за те, що постійно відкликаєтесь на запити ветеранів щодо розв’язання їхніх проблем. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю. Зичимо Геннадію Бобову здоров’я, успіхів у нелегкій праці на благо українського народу», – говориться у листі до нашої редакції, що надійшов від голови Катеринопільської районної організації ветеранів України Миколи Поліщука.

Геннадій Бобов переконаний, що ветерани потребують більшої уваги з боку держави. «Ніхто сьогодні не має права забути чи спотворити подвиг наших визволителів. Ми всі маємо пам’ятати, хто захистив Батьківщину, приніс усім нам Перемогу, хто відбудовував країну в період повоєнного лихоліття. Ці люди заслуговують на увагу та допомогу. Хочу, щоб це пам’ятали усі. Користуючись нагодою, хочу ще раз подякувати всім ветеранам, учасникам війни та дітям війни. Ми не забудемо Ваш подвиг і передамо свічку пам’яті наступним поколінням», – говорить народний депутат Геннадій Бобов.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x