Травневі концерти «Срібних струн»

Травневі концерти «Срібних струн»

Лауреат Міжнародних та Всеукраїнських пісенних конкурсів, народний аматорський гурт «Срібні струни» Шполянського районного Будинку культури імені М. Гоголя, що працює під керівництвом Олександра Букаря, гастролює з концертними програмами по Черкаській області та за її межами. Він – бажаний гість для глядачів столиці України й обласного центру, які відвідують концерти, щоб отримати хвилини насолоди від виступів. Численні відгуки та запрошення виступити демонструють, що виконавська майстерність учасників завдяки невтомній праці співаків, музикантів, керівника гурту – на високому професійному рівні!

На передодні святкування Дня Перемоги за спонсорської підтримки народного депутата Генадія Бобова відбулася зустріч із ветеранами та дітьми війни, на якій пісні воєнних літ дарували аматорські колективи районного Будинку культури. В День пам’яті та примирення з нагоди 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни на площі Героїв Майдану у Шполі відбулася концертна програма гурту «Срібні струни». Завдяки народному обранцю для жіночого складу колективу пошили сценічні костюми, в яких учасники виступили біля Обеліску Слави 9 травня.

Учасники колективу і глядачі щиро вдячні Генадію Борисовичу за дбайливе ставлення до української національної культури та її колективів.

Анатолій Міцкевич, художній керівник Шполянського РБК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x