Вагомі причини випити склянку води з лимоном

Вагомі причини випити склянку води з лимоном

Вам знадобиться всього 2 хвилини на те, щоб зробити цей «еліксир життя», зате скільки користі.

Ви зміцните імунну систему. Лимон багатий на вітаміни і калій. Він стимулює мозок і нервову систему, контролює кров’яний тиск. Лимонний сік є потужним антиоксидантом, який допомагає запобігти шкідливому впливу вільних радикалів на організм. Він містить багато вітаміну С, а також флавоноїдів, бета-каротину й інших поживних речовин. Вільні радикали з’являються через шкідливі звички, неправильне харчування, вплив забруднювачів із навколишнього середовища, стрес тощо. Коли ви їсте багаті на антиоксиданти продукти, то залишатиметеся здоровими і матимете гарний вигляд, адже у такий спосіб сповільните процеси старіння.

Лимонний сік покращує еластичність вен та артерій, запобігаючи таким захворюванням, як підвищений тиск крові, високий рівень холестерину, варикозне розширення вен, геморой та атеросклероз.

Напій вирівняє лужний баланс, адже лимонна кислота не підвищує кислотність.

Сік лимона стимулює травлення. Тепла вода служить для стимуляції шлунково-кишкового тракту і перистальтики.

Цей напій має м’яку сечогінну дію. Лимонна вода збільшує швидкість сечовипускання, що допомагає швидко очистити організм, при цьому зберігши здоров’я сечових шляхів.

Ви помітите, як очиститься ваша шкіра. Крім того, вітамін С сприяє зменшенню появи зморшок і зникнення плям на шкірі, адже виводить токсини з крові.

Склянка води – це боротьба зі зневодненням організму, з самого ранку почнуть правильно працювати всі системи і, головне, – наднирники, які виділяють гормони. Організм буде готовий до стресу, і цілий день зможе функціонувати нормально.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x