На Чорнорбаївщині влаштували свято для обдарованих дітей

На Чорнорбаївщині влаштували свято для обдарованих дітей

У великій залі Чорнобаївської райдержадміністрації 12 раз поспіль пройшов районний захід із вшанування обдарованих дітей «Сузір’я майбутнього-2019».
Заслужені власним талантом, розумом, ерудицією та тренуваннями сертифікати на щомісячну стипендію, одноразові грошові винагороди та подарунки отримали 110 переможців та призерів Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, мистецьких та пісенних конкурсів, спортивних турнірів. А їхні педагоги-наставники відзначені Почесними Грамотами Чорнобаївської районної державної адміністрації та квітами.

Учасників свята привітала перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик. За підтримку талановитих дітей представникам влади, педагогам та батькам подякувала учениця Чорнобаївської гімназії, переможець різноманітних конкурсів Елла Плахотна.
Святкову атмосферу доповнили ведучі заходу Аня та Андрій Купчини і юні аматори сцени. Нагороджених у номінаціях «Інтелектуальна надія», «Обдарованість і творчість», «Спортивна надія», «Гордість освіти Чорнобаївщини» щедро обдаровували оплесками, пісенними вітаннями та побажаннями нових успіхів. Традиційно свято завершилося спільним фото на згадку.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x