Біля Геронимівки триває ремонт автодороги Р-10

Біля Геронимівки триває ремонт автодороги Р-10

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області продовжуються роботи із поточного середнього ремонту автодороги Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук біля села Геронимівка Черкаського району на ділянці км 77+000 – км 79+100.

Днями розпочалися роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Після завершення робіт із влаштування верхнього шару АБП, буде влаштовано дорожню розмітку та встановлено нові дорожні знаки. До цього було проведено регенерацію конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодний ресайклінг із застосуванням бітумної емульсії та цементу товщиною шару 18 см. Також влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття, укріплено узбіччя.

Як заплановано проектом проведення поточного середнього ремонту цієї ділянки автодороги, було проведено планування та укріплення узбіччя, очищення водопропускних труб, влаштування з’їздів, пішохідних доріжок, відновлення покриття зупинкових та посадкових майданчиків.

У зв’язку зі щоденним проведенням ремонтних робіт на цій автодорозі, в схему організації дорожнього руху на ділянках виконання робіт будуть вноситись зміни такі як, обмеження руху по окремих смугах, організація руху по смузі зустрічного руху, зниження швидкісного режиму. Усі зміни у дорожньому русі на ділянках проведення робіт будуть позначені відповідними технічними засобами організації безпеки дорожнього руху.

Технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

Внаслідок тривалої експлуатації, інтенсивного руху великовагового транспорту, постійного недофінансування дорожньої галузі протягом останніх десятиріч, автомобільна дорога Р-10 зазнала значних руйнувань дорожнього покриття і потребує проведення відповідних ремонтних робіт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x