Уманській молоді розповіли про службу до поліції

Уманській молоді розповіли про службу до поліції

Близько 200 студентів Уманського державного педагогічного університету імені П.Тичини взяли участь у заході, на якому поліцейські Головного управління Національної поліції Черкаської області презентували умови вступу до поліції. Про це інформує прес-служба ГУНП в Черкаській області.

З метою популяризації служби в поліції на базі одного із навчальних корпусів Уманського державного педагогічного університету імені П.Тичини працівники поліції Головного управління Національної поліції Черкаської області розповіли студентам та випускникам закладу про основні напрямки діяльності Національної поліції та запросили їх долучитися до служби в поліції, прийнявши участь у конкурсах на заміщення вакантних посад.

Слухачам було організовано демонстрацію сучасних зразків спеціальної техніки, спеціальних засобів та озброєння, що використовують у своїй службовій діяльності поліцейські. Проведені показові виступи управлінням «Корд», батальйону поліції особливого призначення, кінологів зі службовою собакою та вибухотехнічної служби. Крім того, було представлено дієву програму соціального захисту для поліцейських та їх родин.

Наприкінці заходу кожен бажаючий мав змогу посидіти в службових автомобілях, потримати в руках зброю та приміряти спорядження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x