Вкрадене авто в Черкасах знайшли в Золотоноші

Вкрадене авто в Черкасах знайшли в Золотоноші

Викрадений у Черкасах автомобіль, правоохоронці знайшли на пункті прийому металобрухту в Золотоноші. Зловмисника затримано. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 289 Кримінального кодексу України. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Придніпровського районного відділу міліції звернувся 43-річний місцевий житель та повідомив, що з двору одного зі спальних районів міста викрадено його автомобіль «ВАЗ-2106». У ході проведення оперативних заходів, працівники карного розшуку отримали інформацію, що розшукуваний автомобіль знаходиться в місті Золотоноші на одному із пунктів прийому металобрухту в розібраному стані. Отримавши від працівника приймального пункту детальний опис підозрюваного, правоохоронці встановили особу підозрюваного – ним виявився 31-річний житель одного із сіл Золотоніського району. Міліціонери знайшли його за місцем проживання. При спілкуванні з працівниками міліції, чоловік почав нервувати та плутатися у показах. Розуміючи, що ввести в оману правоохоронців йому не вдасться, повністю зізнався у вчиненому. Він розповів, що поїхав до Черкас погуляти. Його прогулянка затяглася до пізньої ночі. Побачивши непримітне авто, вирішив його вкрасти та доїхати додому. Щоб приховати сліди – здав автомобіль в розібраному вигляді на металолом. Виручені кошти потратив на свої потреби.

Чоловіка затримано та доставлено до Придніпровського районного відділу міліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x