У Черкасах може з’явитися нове виробництво

У Черкасах може з’явитися нове виробництво

Обговорювали таку пропозицію на зустрічі з міським головою Анатолієм Бондаренком представники міжнародної кампанії APTIV PLC та керівництво міста.

Луїс Фігуейредо, директор з розвитку виробництва в регіонах Європи, Центральній Азії та Африці, відзначив, що їх кампанія спеціалізується на виготовленні автозапчастин, співпрацює з 45 країнами світу та має 150 тисяч співробітників. Зокрема, APTIV PLC є партнером таких знаних автомобільних марок як Renaut, Fiat, Porshe, Audi та успішно розвиває свої виробництва і в Україні.

Тож Черкаси можуть стати четвертим в Україні містом (після Івано-Франківська, Чернівців та Вінниці), де запрацює їх виробництво.
Інвесторів зацікавило вигідне місце розташування Черкас, наявність людського ресурсу та готовність місцевої влади до залучення та розвитку інвестицій.

До речі, виробництво планують розмістити на площинах АТ «АК «Богдан Моторс» по вулиці Сумгаїтській, про що повідомили присутні на зустрічі представники цього підприємства.

У свою чергу міський голова Анатолій Бондаренко повідомив, що для міської влади пріоритетом є сплата виробництвом податків до міської казни та створення нових робочих місць для черкащан.

У продовження цієї теми сторони обговорили можливість навчання певним робітничим професіям за попереднім замовленням, адже місто має, як наслідок децентралізаційних реформ, на утриманні сім професійно-технічних училищ, де можна здійснювати цільове навчання персоналу.

Насамкінець присутні дійшли згоди найближчим часом підписати відповідні наміри про співпрацю, що й стане першим кроком до реалізації обговорених планів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x