У Смілі чоловік вночі вдерся в магазин і поцупив гроші

У Смілі чоловік вночі вдерся в магазин і поцупив гроші

У Смілі колишній працівник магазину не знав, що приміщення обладнане охоронною сигналізацією поліції охорони і попався на крадіжці близько 15 тисяч гривень. Про це повідомляють в Управлінні поліції охорони в Черкаській області.

У Смілі чоловік вночі вдерся в магазин і поцупив гроші

Вночі на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «Тривога» з продуктового магазину, який знаходиться по вулиці Чорновола у місті Сміла.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили чоловіка, у якого при поверхневому огляді був при собі лом, садова лопата, продукти харчування та гроші в сумі 14 тисяч 651 гривня.

ловмисник зізнався, що раніше працював у цьому магазині і знав усі входи та виходи. Він не зміг перелізти через паркан, тому зробив підкоп, а ломом відігнув металеву частину дверної коробки, що дозволило відкрити двері. Однак він не врахував того, що магазин обладнаний охоронною сигналізацією.

Власник магазину повідомив, що виявлена сума є денною виручкою, якої не вистачає в касі.

Затриманий – житель Смілянського району, 1974 року народження. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Смілянського ВП. В діях затриманого вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x