Винесли вирок студентці, яка зарізала своє новонароджене немовля

Винесли вирок студентці, яка зарізала своє новонароджене немовля

У Черкасах в Соснівському районному суді винесли вирок студентці, яка зарізала своє новонароджене немовля. Про це пише ВІККА.

Так, досудовим розслідуванням було встановлено, що студентка Черкаського кооперативного економіко-правового коледжу, перебуваючи у гуртожитку, на початку листопада 2018 року на 36 тижні вагітності самостійно народила здорового сина та перерізала пуповину. Перебуваючи в особливому психологічному стані, нанесла немовляті удари кухонним ножем в області грудної клітини. Внаслідок отриманих травм малюк помер. Тіло дитини дівчина поклала до пакету та помістила у коробку, й заховала під ліжко.

Коли виховалетька гуртожитку робила обхід кімнат, то побачила дівчину та закривавлену підлогу. Породілля пояснила, що у неї критичні дні і що вона отруїлася грибами. В гуртожиток прибула «швидка» і студентку було госпіталізовано.

Тіло дитини виявила сусідка дівчини, котра прибирала в кімнаті. Вийшовши із шокового стану, вона із братом відвезла знахідку до лікарні. Там було встановлено, що в коробці знаходиться тіло новонародженого хлопчика.

Під час судового слухання дівчина частково визнала свою вину та повідомила, що у неї відкрилася кровотеча і вона не розуміла, що відбувається, оскільки не знала про свою вагітність. Дівчину було засуджено до двох років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x