Черкащани здобули нагороди на Кубку світу із кікбоксингу

Черкащани здобули нагороди на Кубку світу із кікбоксингу

Черкаські спортсмени з ДЮСШ «Вулкан» нещодавно повернулися із першого етапу Кубка світу з кікбоксингу, що відбувся з 16 по 20 травня в Угорщині у Будапешті. Черкащину представляли троє спортсменів Роман Щербатюк, Ярослав Некоз та Анжела Мовчан. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

− Із 2002 року ми беремо участь у цих змаганнях, − розповідає Юрій Зубов, заслужений тренер України. – Цьогоріч було 3 900 учасників, які представляли 42 країни. Другий етап відбудеться в Італії через місяць.

Роман Щербатюк посів перше місце, два поєдинки завершив нокаутом. Ярослав Некоз здобув друге місце.
− На цих змаганнях досить важко передбачити сили й уміння своїх суперників, навіть якщо вже з ним зустрічалися на рингу. Конкуренція в категоріях досить висока й вибороти перемогу складно. Це вже четвертий кубок світу, такі змагання є заліковими для мого розділу К1. Цьогоріч я підтвердив звання переможця Кубка світу на цьому турнірі, − каже Роман Щербатюк, майстер спорту міжнародного класу, Чемпіон світу 2017 року.

Ярослав Некоз уперше був на кубку світу та в місті Будапешт.
− Дуже сподобалась організація змагань. Звичайно хвилювався перед поєдинком, адже високий рівень спортсменів та жага до перемоги була в кожного, − говорить Ярослав. – Надалі я готуюсь до Кубка світу в Італії, де буде заліковий мій розділ – фул-контакт. І я налаштований лише на першість!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x