ЗНО-2019: школярі Черкащини складають тестування з української мови

ЗНО-2019: школярі Черкащини складають тестування з української мови

Сьогодні основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року продовжується обов’язковим для усіх учасників тестуванням з української мови і літератури. Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50.

Учасникам ЗНО необхідно обов’язково роздрукувати запрошення-перепустку, що розміщена на інформаційній сторінці учасника. Також для допуску до пункту тестування необхідно мати при собі оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури складається із завдань трьох форм. Загальна кількість завдань тесту – 58, на їх виконання учасникам буде відведено 180 хвилин.

Результат виконання завдань №1-33 частини «Українська мова» та №58 частини «Власне висловлення» буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з української мови.

Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до закладів вищої освіти.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з української мови, правильно виконавши всі завдання №1-33 та №58, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 68 тестовим балам.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з української мови і літератури – 104 бала.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x