Автоклуб «Черкаси» провів відкрите тренування

Автоклуб «Черкаси» провів відкрите тренування

Сьогодні «Автомобільний клуб «Черкаси», перед стартом національної серії автомобільного слалому, провів відкрите тренування на території аеропорту, що в Черкасах. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Члени автоклубу продемонстрували свою майстерність, а також покатали учасниць «СтудМіс Черкаси» та місцевих журналістів, передавши всю енергію швидкої їзди. Присутні мали змогу покататися на трьох авто: цивільному, підготовленому для слалому й підготовленому для ралі, щоб можна було відчути різницю в управлінні тим чи інших транспортним засобом.

За словами Андрія Яроменка, голови правління обласної громадської організації «Автомобільний клуб «Черкаси», найближчим часом на Черкащині відбудуться два заходи, які проведе автомобільний клуб «Черкаси».
– По-перше, це національна серія з автомобільного слалому, назва якої «На злобу дня. Мирна країна – єдина Україна», – розповів Андрій Ярошенко. – Цього разу буде шість етапів, шість міст області, куди запрошені учасники та судді зі всієї України. Перший етап – у Корсуні, буде вже завтра, 17 травня. Наступні етапи – Чигирин, Сміла, Канів, Кам’янка і Черкаси закриватиме серію цих змагань. Фінал буде проходити саме тут.

Наступний захід від автомобільного клубу – це перший етап Чемпіонату України з драг-рейсингу. Відбуватиметься в Черкасах на території аеропорту, 1 червня.
Фоторепортаж тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x