В Уманській лікарні встановлять надсучасний рентген-апарат

В Уманській лікарні встановлять надсучасний рентген-апарат

Сьогодні вже завершено ремонт рентгенологічного відділення в КП «Уманська міська лікарня». Секретар міської ради Олександр Цебрій особисто перевірив якість виконаних робіт. Про це на своїй Фейсбук-сторінці інформує Виконком Уманської міської ради.

«За кілька днів розпочнеться встановлення самого рентген-апарату, на який з міського бюджету було витрачено більше 1 млн 800 тисяч грн, та необхідного обладнання, а також навчання медичного персоналу лікарні роботі з ним. Потрібно зазначити, що на ці потреби з міського бюджету було виділено 450 тисяч грн. За ці кошти проведено капітальний ремонт підлоги, стін, встановлено вікна, сантехнічне обладнання, облаштовано санітарну кімнату» – зазначив Олександр Цебрій.

Важливо, що відділення забезпечено сучасною автономною системою вентиляції. Фахівці відзначають, що зональне розташування кімнат зроблено таким чином, що медичні працівники будуть захищені від випромінювання, а самі пацієнти комфортно почуватимуться під час проведення рентгенологічного обстеження.

Не менш важливо, що у відділенні працюватиме спеціальне приміщення для проявки знімків. Для цього придбано проявочну машину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x