Геннадій Бобов допоміг закладу професійно-технічної освіти

Геннадій Бобов допоміг закладу професійно-технічної освіти

Державний навчальний заклад «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей» заснований у 1934 році на базі обласної школи захисту рослин як школа тракторних бригадирів. У 1944 році вона перейменована у Гарбузинську школу механізації, а 1954-го – в Корсунь-Шевченківське училище механізації сільського господарства. Лише у 1974-му навчальний заклад реорганізовано у Корсунь-Шевченківське середнє професійно-технічне училище, а 2003 року – Корсунь-Шевченківський професійний аграрний ліцей. Із 1 вересня 2009 року після об’єднання із Стеблівським СПТУ №39 навчальний заклад набув статусу професійного ліцею.

Ліцей сьогодні – це устатковані сучасними засобами навчання аудиторії, кабінети, лабораторії та майстерні, це креативні педагоги та успішні учні – учасники обласного етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності. Дипломи, грамоти та подяки мають Владислав Лазаренко (31 група), Дар’я Кісєльнікова (27 група), Вікторія Чуприна – (32 група), Тетяна Слободяник, Людмила Марченко, Оксана Івашків (12 група), Світлана Гуртова (ТУ-2) та інших.

Для проведення уроків виробничого навчання маємо електрополігон, трактородром, два майданчики для практичного водіння, вітчизняну сільськогосподарську техніку, лабораторії, майстерні, навчальне кафе та навчальне господарство. Всім необхідним забезпечений і теоретичний навчальний процес: класи для здійснення професійної та загальноосвітньої підготовки, три комп’ютерні класи, доступ до інтернету, мультимедійні й інтерактивні дошки, цифрово-вимірювальний комплекс «Ейнштейн» і 3D-принтер у кабінетах фізики та хімії.

В ліцеї учнівська молодь із задоволенням бере участь у творчій, культурно-масовій, спортивній та оздоровчій діяльності. Тут працюють гуртки художньої самодіяльності, технічної творчості, психологічний гурток, спортивні секції. Вся спортивно-масова робота в ліцеї спрямована на зміцнення здоров’я учнів, покращення їхнього фізичного стану, підготовку до змагань із футболу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу.

Та, звісно, час від часу у навчальному закладі виникають проблеми. Це потреба в покращенні сільськогосподарської техніки, адже сучасні виробничі технології потребують технічного переоснащення. Без цього неможлива якісна підготовка кваліфікованих конкурентноспроможних робітників.

Тому зі своїми болючими проблемами ми змушені звертатися до доброчинців. Зокрема, із проханням про допомогу у придбанні комп’ютерної техніки та необхідного спортінвентарю (тенісний стіл, волейбольні, футбольні, баскетбольні та тенісні м’ячі) ми звернулися до народного депутата Геннадія Бобова. Незабаром до навчального закладу привезли необхідне обладнання.

Тож адміністрація, батьки, педагогічний та учнівський колектив Корсунь-Шевченківського професійного ліцею щиро дякують Геннадію Борисовичу за небайдужість та важливу допомогу нашому навчальному закладу. Дякуємо Вам за те, що знаходите можливість допомагати учням навчального закладу!

Марина Лизогуб, директор державного навчального закладу «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x