На Христинівщині відкрили КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»

На Христинівщині відкрили КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»

«Центр первинної медико-санітарної допомоги» відкрили цієї суботи у приміщенні Христинівської центральної районної лікарні. Привітали медичний персонал закладу на чолі з керівником Ольгою Калініною влада та підприємці району, інформують у тутешній РДА.

Капітальний ремонт КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» розпочали торік. Він обійшовся у понад 1,5 мільйона гривень. Нині заклад покриває потребу громади Христинівщини у наданні медичних послуг.

На Христинівщині відкрили КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»

– Відкриття Центру – результат ефективної співпраці, – звернулась до присутніх очільниця району Людмила Денисюк. – Капітальний ремонт здійснено не лише за рахунок районного та місцевого бюджету, також було залучено спонсорські кошти соціальних партнерів групи компанії «Alebor Group». Звичайно, левова частка – це кошти районного бюджету. Сьогоднішня подія – це ще один крок реформування медичної галузі та покращення якості медичних послуг, створення умов для працівників і пацієнтів, які відповідають європейським стандартам. Головне – не зупинятись. Крок за кроком ми рухаємося вперед. На часі ще багато роботи,

Гості як завжди прийшли з подарунками. Так керівництво райдержадміністрації та районної ради подарували дитячі меблі в педіатричний кабінет.

Директор Центру Ольга Калініна виразила вдячність керівництву району та всім, хто надавав фінансову допомогу у проведенні ремонту, а також зауважила, що у нових умовах і працювати буде значно приємніше, і приймати пацієнтів стане набагато комфортніше.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x