«Черкаські козаки» – срібні призери всеукраїнського турніру з футболу «Кубок нескорених»

«Черкаські козаки» – срібні призери всеукраїнського турніру з футболу «Кубок нескорених»

У турнірі, який відбувсяу Києві на НТК ім. В. Баннікова, взяли участь п’ять команд із різних регіонів країни, сформованих із ветеранів АТО. Проект є ініціативою уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників АТО Вадима Свириденка та Міністерства оборони України, а організатором змагань виступила Українська асоціація футболу. Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

У турнірі взяли участь п’ять команд із різних регіонів країни, сформованих із ветеранів АТО, які отримали серйозні поранення, захищаючи нашу державу на Сході: ФК «Пурпурові серця» (Київ), ФК «Волинь YES» (Луцьк), ФК «Черкаські козаки» (Черкаси), ФК «Поліська січ» (Рівне), «Файне місто» (Тернопіль).

Цікаво, що вдруге поспіль трофей здобула команда «Волинь YES», яка знову на рік забере його до Луцька. У вирішальному матчі луцьким футболістам у напруженому матчі вдалося обіграти команду з Черкас – «Черкаські козаки».

Спеціальні відзнаки, медалі та подарунки від Української асоціації футболу отримали після завершення турніру всі його учасники. Окремо було відзначено кращих гравців у номінаціях. Кращим гравцем турніру було визнано Богдана Середенка («Пурпурові серця»), кращим голкіпером — Андрія Смєрдова («Волинь YES»), кращим бомбардиром став Владислав Сидоренко з команди «Черкаські козаки».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x