Аукціон із продажу оренди ділянок водного фонду відбувся у Черкасах

Аукціон із продажу оренди ділянок водного фонду відбувся у Черкасах

Минулого тижня відбувся аукціон із продажу права оренди земельних ділянок водного фонду. Організатором торгів є Черкаська обласна державна адміністрація в особі Департаменту агропромислового розвитку. Підготували та запропонували 6 лотів. Це ділянки водного фонду на Маньківщині, Лисянщині, Уманщині. Переможців-орендарів визначали в Інформаційно-аналітичному центрі Департаменту, інформують у структурі.
Аукціон із продажу оренди ділянок водного фонду відбувся у Черкасах
З переможцями торгів уклали договори оренди водних обʼєктів. Робота з підготовки лотів до аукціонів по 159 земельних ділянках триває.

Довідково:

Згідно з розпорядженням ОДА від 24.07.2015 «Про надання в користування на умовах оренди водних об’єктів, розташованих на території області», була утворена комісія з питань погодження надання в оренду водних об’єктів, розташованих у межах міст обласного значення та за межами населених пунктів. А також тих, які не входять до складу певного району. Комісія розглядає звернення громадян, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з питань надання в оренду водних об’єктів, укладення, продовження (поновлення) договорів оренди, включення водних об’єктів до переліку водних об’єктів, які будуть виставлятись на земельні торги, а також питання розробки паспортів водних об’єктів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x