На Смілянській горіла п\’ятиповерхівка, евакуювали сімох мешканців

На Смілянській горіла п\’ятиповерхівка, евакуювали сімох мешканців

Сьогодні, 28 травня, о 10:32, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в 5-поверховому житловому будинку на вулиці Смілянській. Про це повідомляють у прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Дим, що валував із балкону квартири на 1-му поверсі, побачили жителі будинку, які одразу зателефонували до Служби порятунку «101».

Під час проведення розвідки в задимленій квартирі на 2-му поверсі будинку рятувальники знайшли та винесли на свіже повітря малолітню дитину.

На Смілянській горіла п'ятиповерхівка, евакуювали сімох мешканців

Через щільне задимлення сходової клітини та квартир на першому та другому поверсі рятувальники, що працювали у спеціальних апаратах для дихання, змушені були провести термінову евакуацію у безпечне місце 7 мешканців будинку.

На виклик терміново виїхали дві лікарські та одна фельдшерська бригади екстреної медичної допомоги. З задимленої квартири вивели маму з дитиною. На 11.45 фахівці бригад екстреної медичної допомоги завершили свою роботу. Медики на місці надали допомогу потерпілим – жінці з гіпертонічним кризом та жінці зі стресовою реакцією. Повідомляють в прес-службі

За словами рятувальників, зусиллями 5 відділень пожежно-рятувальних підрозділів Черкаського гарнізону, пожежу ліквідували впродовж 23 хвилин.

Завдяки оперативним та професійним діям рятувальникам вдалося запобігти поширенню вогню на сусідні квартири будинку.

Під час пожежі загиблих та травмованих не було. Наразі причина пожежі встановлюється.

На місці події працювали 5 одиниць спецтехніки та 25 чоловік особового складу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x