На Шполянщині запрацювала молодіжна рада

На Шполянщині запрацювала молодіжна рада

Днями відбулись установчі збори з формування складу молодіжної ради при Шполянській міській раді ОТГ, про це інформують в Шполянській міській ОТГ.

Молодь привітав міський голова Сергій Кравченко. Він був приємно вражений, що плідно та конструктивно співпрацювати із місцевою владою виявили бажання понад 40 молодих людей.

– Приємно, зустрічатись з вами тут, бачити ваші запальні очі, сповнені ідей щодо покращення добробуту та життя громади. Сьогодні хочу привітати кожного особисто, адже вступ до молодіжної ради – важливий крок. Прошу вас, працювати плідно та згуртовано, а ми в свою чергу продовжуватимемо працювати для дітей та молоді громади, бо за вами майбутнє, – сказав міський голова.

Потому міський голова особисто вручив кожному тимчасове посвідчення члена молодіжної ради Шполянської ОТГ.

Стати головою молодіжної ради виявили бажання 24 особи. Тож після представлення кандидатів відбулось голосування.

За результатами голосування голоси членів рівнозначно розділились між двома кандидатками Ольгою Довгопол та Єлизаветою Вовк. Тому вибори продовжились у ІІ турі. Перемогу отримала — Ольга Довгопол.

Відтепер цей консультативно-дорадчий орган із молодіжного представництва тісно взаємодіятиме із органами місцевого самоврядування. Молодь Шполянської громади зможе успішно реалізовувати державну молодіжну політику, формуватиме свою активну громадянську позицію.

Нагадаємо, що молодіжна раду була утворена за ініціативи міської влади, підтримана виконавчим комітетом та депутатським корпусом ОТГ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x