Володимир Конєв залишається у «Черкаських Мавпах»

Володимир Конєв залишається у «Черкаських Мавпах»

Черкаський баскетбольний клуб уклав перший контракт міжсезоння. З командою продовжив співпрацю один із ключових гравців – Володимир Конєв (1989 р. н., 203 см). Для українського форварда це буде вже третій сезон поспіль у складі «Черкаських Мавп».

Розпочав свою кар’єру в Черкасах Володимир у сезоні 2017/18. Саме Конєв мав тоді одну з головних ролей у команді у чемпіонському сезоні «Черкаських Мавп». Також він гравець збірної України. У складі головної команди країни Володимир провів 17 матчів. На жаль, майже весь минулий сезон Конєв пропустив через травму коліна. Допомігши «Черкаським Мавпам» вийти у основну сітку Кубку Європи FIBA, форвард переніс операцію на меніску, через яку пропустив майже весь сезон.

У кваліфікації Кубку Європи FIBA Конєв зіграв чотири матчі, в яких набирав у середньому за гру 11 очок.

У сезоні 2017/2018 Конєв був визнаний кращим форвардом Суперліги Парі-Матч

До виступу за «Черкаські Мавпи» Конєв був одним із лідерів южненського «Хіміка». У 2016 році Володимир був визнаний MVP Кубка України та разом із южненцями виграв золото Суперліги. Також Володимир двічі брав участь у Матчі Зірок Суперліги.

Свою професійну кар’єру Конєв розпочинав у Кривому Розі (перший тренер – Сергій Маренич). У складі «Кривбаса» форвард провів свої перші чотири сезони (2009-2013) своєї професіональної кар’єри.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x