У Черкасах припинили діяльність двох нелегальних автозаправок

У Черкасах припинили діяльність двох нелегальних автозаправок

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області виявили дві незаконні АЗС та вилучили велику партію підакцизних товарів. Про це інформує прес-служба Головного управління ДФС у Черкаській області.

У рамках проведення операції «Акциз-2019» встановлено місцеве підприємство, яке здійснювало зберігання і реалізацію паливно-мастильних матеріалів (дизельне пальне, бензин) на двох власних АЗС, розташованих у Черкасах, без необхідних дозвільних документів, чим порушувало вимоги ст. 3 та ст. 4 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності».

За результатами проведених оглядів автозаправних станцій із незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання більше як 23 тонни бензину марки А-92, майже 27 тонн бензину марки А- 95,понад 26 тон бензину марки А-92 Євро та більше 38 тонн дизельного пального загальною орієнтовною вартістю більше 3,3 млн. гривень. Стосовно директора вказаного підприємства складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч.1 ст. 164 КУпАП,

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x