У Черкаській обласній бібліотеці нагородили переможця «Лоскотона-2019»

У Черкаській обласній бібліотеці нагородили переможця «Лоскотона-2019»

У Черкаській обласній бібліотеці відбулося урочисте нагородження переможця літературного конкурсу творів для дітей «Лоскотон-2019». Цього року диплом переможця та грошовий сертифікат здобула талановита письменниця, поетеса, композиторка Таміла Петрівна Чупак. Її привітали юні читачі, письменники Черкащини та представники влади.

– Чесно сказати, я не збиралася подавати цю книжку на конкурс, – розповідає Таміла Петрівна. – І лише видавець мій Юлія Чабаненко переконала. Так книжка опинилася на конкурсі. Вона вийшла досить нестандартна. В самому тексті є дуже багато малюнків. Окремі слова написані різними шрифтами. Думаю, вона дуже сподобається і дітям, і дорослим.

За словами авторки «Косичок у стані афекту», нинішня літературна премія в її житті перша, але вона сподівається, що аж ніяк не остання, адже в письменниці досить багато творчих планів і амбіцій, які вона планує реалізувати в майбутньому.

– Дитина – чи не найбільша цінність сучасного суспільства! Саме тому ми намагаємось всіляко подбати аби наші діти розвивались гармонійно. Приблизно з такою метою наш Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради разом із Черкаським обласним осередком національної спілки письменників України вже вкотре провели Всеукраїнський літературний конкурс творів (книг) для дітей «Лоскотон», – відзначив Директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов, – Цьогоріч на конкурс подала власні твори ціла когорта талановитих дитячих письменників, серед яких, як відзначили жюрі, точилася неабияка конкуренція!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x