В Умані братів-злодіїв затримали на гарячому

В Умані братів-злодіїв затримали на гарячому

В Умані чоловіки вдерлися до гаражного приміщення задля крадіжки електроінструменту, який мали намір продати. Планам зловмисників завадили поліцейські охорони, повідомляють в прес-службі відомства.

О 19-й годині на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «Тривога» з гаражного приміщення по вулиці Гайдамацька міста Умань. Негайно на об’єкт було скеровано наряд групи реагування Уманського МВ УПО Черкаської області.

Прибувши на місце події, правоохоронцями виявлено чоловіка, який вибіг з гаража та намагався втекти. Спроба була невдалою, його відразу затримали.

Всередині приміщення перебував його спільник. Чоловіки пояснили, що проникли до приміщення пошкодивши тильні двері та мали за мету вкрасти з гаража недешевий електроінструмент, щоб продати його.

Особи затриманих встановлено. Чоловік, 1987 року народження, раніше судимий та є рідним братом іншому, 1984 року народження. Обидва – жителі Уманського району.

На місце події працювала слідчо-оперативна група Уманського ВНП та правопорушників доставили до чергової частини Уманського ВНП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x