Проект з проведення лісових уроків запустили кам\’янські лісівники

Проект з проведення лісових уроків запустили кам\’янські лісівники

Для привернення уваги шкільної молоді до питань збереження та примноження лісів працівники Кам’янського лісгоспу спільно з освітянами запустили проект із проведення так званих «лісових уроків». Про це повідомляють у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Метою таких уроків є розвиток природничої свідомості учнів, розуміння природи і свого місця в ній, покращення культури поведінки та правил безпеки у лісі.

Перше таке заняття провели досвідчені фахівці Кам’янського лісгоспу у Тимошівській загальноосвітній школі I-III ступенів імені Кароля Шимановського для учнів шкільного лісництва. На уроці було розглянуто питання дотримання правил пожежної безпеки на природі. Учням ще раз нагадали правила безпечного відпочинку в лісі і розглянули можливі наслідки недотримання таких правиль – а це, наразі, дуже важливе питання напередодні літніх канікул.

Урок проводився не в формі звичайного заняття, де школярі слухають нудні лекції, а навпаки – лісівники провели з дітьми цікаву інтерактивну розмову, дали відповіді на всі запитання, що турбували учнів, та надали практичні поради з власного досвіду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x